Kristian Andresen forlenger kontrakten med Gneist

Kristian Andersen forlenger sin kontrakt som A-lag Herrer med 2 år. Dette betyr at hovedtrener er sikret ut 2022 sesongen for herrene. Les mer om Kristian sine tanker rundt sesongen som har vært og de kommende årene i Gneist Fotball. 

2020-11-12
Tina

Gneist Fotball er veldig stolt over å kunne dele at Kristian Andersen fortsetter som hovedtrener for A-lag Herrer ut 2022 sesongen. Klubben gleder seg til å fortsette det gode arbeidet sammen med Kristian, resten av teamet og selvfølgelig spillergruppen. 

Les hva Kristian selv tenker her:

Selv om 2020 sesongen ikke ble noe av, så har den vist at noe er på gang rundt A-lag Herrer.

Oppkjøringen bar preg av utvikling på treningsmengde og kvalitet. Treningskampene viste at vi hadde framgang på det vi hadde fokus på og at vi kunne ta ytterlige steg fra året før. Når så Korona kom og vi etter hvert måtte holde i gang med Korona-trening, kom gjerne beviset på at denne gjengen er spesiell. For selv uten noen klar dato for å kunne spille kamper hadde vi 18-20 spillere på alle de 3-4 ukentlige øktene fra mai og ut august. Det sier at denne spillergruppen liker å trene sammen og vil bli bedre, selv om de ikke hadde noen klar dato for når eller om de fikk spille kamper i år. Tilslutt kom beskjeden om at vi ikke fikk spille, da gikk vi ned til to økter i uken for å "holde oss i gang" ut oktober måned.

Mye tyder på at mer eller mindre alle spillerne fra årets sesong også er med videre. Med et par nye ansikter inn i gruppen også, så er den viktigste brikken på plass for å skape et godt utviklingsmiljø - nemlig spillergruppen er på plass. Da er det også lett for meg som trener å forplikte meg til å trene Gneist i 2 nye år. For meg er det viktigste å ha spillere som sammen med meg ønsker å videreutvikle det vi har holdt på med en stund. Og spillergruppen har både gjennom trening og i diskusjoner vist at de vil være med på dette sammen med meg og mitt team. Og sammen har jeg tro på at vi skal klare å løfte Gneist sitt A-lag Herrer ytterligere de neste 2 årene. At vi også ser ut til å få styrket trenerteamet inn mot neste sesong, vil også bidra til at vi kan skape mer utvikling.

- Kristian

- Bilde lånt fra Hordalandsfotballen 

 

Aktiviteter

07.03.2021
Gneist Akademiet Jenter og Gutter 2010-2009

16:00 - 17:15

Liland Idrettsplass

30.12.2024
Kjøp Gneistskjerfet

08:00 - 04:00

Liland Klubbhus 2.etasje