Fotball: Velkommen til oppstart trening for jenter og gutter født 2014

Det er årets høydepunkt i fotballgruppen når vi ønsker årets nye førsteklassinger velkommen til oppstartstrening. Nå inviterer vi gutter og jenter født 2014 til felles oppstart treninger på Liland kunstgress.Vi ønsker også alle foresatte velkommen til 3 fine dager og ikke ikke minst vårt viktige informasjonsmøte torsdag 27 august.

NB: Påmelding til både trening og vårt møte

 

2020-06-11
Ingolf

Vi gleder oss til å ta imot årets nye 1. klassinger til noen herlige fotballøkter på Liland. Som vanlig ønsker IL Gneist Fotball og samle alle spillere, trenere og foresatte til treninger og informasjonsmøte på Liland Idrettspark før lagene etterhvert går inn i sine respektive lag fordelt etter skoletilhørighet. Vi håper at dagene kan inspirere alle til å viderføre mye av det vi gjennomfører på Liland inn i eget lag etter våre 3 treninger. Videre vil vårt informasjonsmøte gi svar på de fleste spørsmål i tillegg til å synliggjøre klubbens sportsplan og verdisett. Fotballglede, trygghet, trivsel, utvikling og felleskap.

De første 3 felles  treningene på Liland gjennomføres med stasjoner med ball og lek og spill på våre flotte 3-er baner med vant. Sportslig leder Ingolf Stenevik sammen med npen av våre dyktige trenere og spillere vil lede dagene. Informasjonsmøte vil bli ledet av vår fotballkoordinator sammen med sportslig leder Ingolf Stenevik.

For å kunne planlegge for gode og opplevelserike dager ber vi alle melde seg på både treninger og informasjonsmøte.

Meld ditt barn på trening her
Meld deg på informasjonsmøtet her

Velkommen på trening og velkommen til Gneist familien :) 

Spørsmål angående oppstart kan rettes til:
Fotballkoordinator Tina Høvik Knudsen, telefon: 988 05 715 eller e-post: fotballkoordinator@gneist.no
Sportslig leder Ingolf Stenevik Ingolf Stenevik på e-post: sport.fotball@gneist.no 

Aktiviteter

28.02.2021
Gneist Akademiet Jenter og Gutter 2010-2009

16:00 - 17:15

Liland Idrettsplass

30.12.2024
Kjøp Gneistskjerfet

08:00 - 04:00

Liland Klubbhus 2.etasje