Dugnad

Hei alle lagledere og trenere i Gneist fotball

Her kommer litt informasjon angående dugnad for Gneist fotball og hvordan vi i fotballstyret og administrasjonen ønsker å følge det opp i 2019.

Dugnad

Alle fotballag i Gneist Fotball får i 2019 som i 2018 tildelt dugnader i kiosken på Liland. Kioskvaktene vil være på alle hjemmekampene til Gneist på Liland, fra A-lag Damer/Herrer til J/G-10. I tillegg er det dugnad og åpen kiosk på våre serieturneringer og fotballcuper.

G/J 14 har obligatorisk dugnad i forhold til serieturneringer og barnecupene og G16 har obligatorisk dugnad på Lagunen fotballfest.

Kiosken på Liland er en viktig inntektskilde til Gneist fotball og også et viktig samlingspunkt for hyggelig ramme rundt kampene. Vi i fotballstyret og administrasjonen ønsker at alle som kommer til Liland møter en åpen kiosk. Dugnaden ditt lag utfører, gjør dette mulig.

Fra 2019 vil vi i tillegg til å sende ut dugnadslisten til trenerteamene, poste listen på Gneist Fotball sin hjemmeside og dele på vår Facebookside.

Husk å følg IL Gneist Fotball på Facebook. Her finner du også oppdatert liste - link til MinFotball (alltid sjekk at tidspunktet er korrekt på MinFotball i tilfelle endring av kamptid).

https://www.fotball.no/fotballdata/dagens-kamper/?d=10

Fotballstyret og administrasjonen setter stor pris på dugnaden som dere utfører.


Vi gleder oss til en ny fotballsesong i 2019, og håper at vi ser mange av dere på Liland gjennom hele fotballsesongen.


Mvh
Gneist Fotball
Styret og administrasjon