Hva er Gneist e-sport?

Gneist ønsker å tilby en trygg sosial arena for de unge som ønsker å utvikle seg innenfor e-sport. I dagens lys så starter vi med e-Fotball, men vårt mål er å kunne tilby alle våre medlemmer et godt utvalg i organisert e-sportspill i fremtiden. Om dette er noe du har lyst til og gjøre sammen med andre for gøy eller at du vil bli best skal vi legge til rette for at alle på alle nivåer får glede av og være med.

Vi setter fokus på spillerutvikling, teambuilding, og fysisk aktivitet. Vi ønsker å anerkjenne talent, samt oppmuntre til utvikling.

Vi tilbyr en aktivitet som kombinerer fysisk aktivitet med systematisk trening i utvalgte e-sportspill. Det jobbes med og få til et eget e-sportsenter der vi kan drive organisert 

trening i e-sport.  Vi bruker uteområdene på Liland til den fysiske delen.

 

Dette er Gneist sin visjon:

Gneist fotball skal ha et godt tilbud til alle sine spillere gjennom å skape en tilhørighet til klubben. Gneist fotball viser gode fair play holdninger. Vi skal være best på inkludering og trivsel. #bestmedflest

 

VÅRE VERDIER

I Gneist Fotball viser vi hverandre respekt, hilser på hverandre og tar vare på hverandre. Slik at flest mulig trives best mulig.

I Gneist Fotball skal vi sammen utvise god og høflig atferd innad i klubben.

I Gneist Fotball viser vi glede for motstanders spillere, trenere, ledere, dommere og andre besøkende.

I Gneist Fotball ønsker vi og anerkjenne talent og oppmuntre til utvikling.

 

 

VIRKSOMHETSIDÈ: Gneist skal være et sosialt samlingspunkt for idrettsglede i vårt nærmiljø. vi er et breddeidrettslag som skal tilby sunn fysisk aktivitet, gjennom et godt trenings- og utviklingsmiljø for alle. VI ønsker å inkludere flest mulig, lengst mulig. Vi ønsker å kombinere e-Sport med fysisk aktivitet og fokus på et sunt og godt kosthold.

 

E-sport gruppen vil gi de unge et todelt tilbud: 

1. Lagbygging og systematisk trening i utvalgte e-sport grener over tid.

2. Fysisk aktivitet med egen fysisk trener. 

 

  • Flest mulig gi tilbud uten alltid å fokusere på prestasjoner og plasseringer, men gleden det gir å spille i et lag og kjenne lagets samhold.
  • Lengst mulig i samarbeid med dedikerte e-sport trenere legger vi til rette for et miljø der alle kan trene og utvikle seg ut ifra egne forutsetninger i et godt trenings- og utviklingsmiljø. Barn, unge og voksne vil få et tilbud for å utvikle seg, oppleve mestring og anerkjennelse for egne prestasjoner uavhengig av nivå.
  • Best mulig om noen barn ønsker å satse og konkurrere med de beste nasjonalt og internasjonalt, skal klubben legge til rette for dette. Vi vil tilrettelegge for at barna finner strategier for å skape gode spillmiljøer, både på e-sporten og på hjemmebane.

E-sport trening

Vi ønsker og bygge vårt eget e-sport treningssenter på Liland. Dette trenger vi hjelp til og vi har som mål og få dette på plass i 2021/22. Vi ønsker og ha e-sport trenere som har bakgrunn i fra e-sport til og drive organisert trening. Alle treninger vil ha en foresatt/lagleder tilstede som vil sørge for det praktiske rundt en trening. Hvordan treningene og utviklingen vil være vil vi komme tilbake til. Det viktigste av alt; vi skal jobbe med gode verdier, fair play, og å ha det gøy!

 

Fysisk trening

Den fysiske delen av treningen foregår de første, eller siste, 30 minuttene. Den fysiske aktiviteten vil ikke være prestasjonspreget, og har som mål å fremme viktigheten, og gleden av, å holde seg fysisk aktiv. Her vil mestring og glede stå i fokus. Fokus på sunt og godt kosthold hører også til treningene.

Vi følger NFF sitt e-sport reglement.

https://www.fotball.no/globalassets/barn-og-ungdom/efotball/efotballreglementet 

Følg med for mer informasjon.

Kalender

April
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

30.12.2024
Kjøp Gneistskjerfet

08:00 - 04:00

Liland Klubbhus 2.etasje