Funksjonærer til Pingvinlekene 2020

Gneist kan for 9. gang ønske velkommen til Pingvinleker i Leikvang friidrettshall. Dette er et av de største friidrettsstevner på Vestlandet.  

2020-01-23
tomRoger1

For at arrangementet i hele tatt skal kunne gjennomføres er regelen at dere alle som har barn med i Gneist friidrett skal delta på dugnaden for Pingvinlekene 2 av dagene på de øvelsen dere blir satt opp på.

Vi har derfor satt opp valgmuligheter både på dager og ønsket type dugnad.

Ved registrering Leikvang Friidrettshall vil alle funksjonærer få en egen Gneist fleece-trøye til odel og eie (mot at de deltar på 2 av dagene). Dette er et ledd i profileringen av både Pingvinlekene og Gneist friidrett. I tillegg stiller Gneist med mat og drikke fra kiosken til alle som bærer funksjonær bekledning under arrangementet.

Skulle dere være forhindret til å bidra under Pingvinlekene kan dere heller bidra under Fana IL sine Karabinleker 8.-10. mai.Vi har i år et samarbeide med Fana grunnet hoved-NM som vi sammen skal arrangere 19.-21. juni på Fana Stadion.

På dette skjemaet er det mulig å påvirke egen dugnad under årets Pingvinleker 14. -16. februar.

Funksjonærregistrering Pingvinlekene 2020.

Minner samtidig på at vi ønsker påmelding fra være utøvere som skal delta på Pingvinlekene å melde seg på så snart som mulig gjennom min idrett.