Nesten 50 deltok på stafett "kick off" 2020

Gneist friidrett hadde stafett på agendaen da nærmere 50 fra klubbens satsingsgruppe hadde treff i pokalrommet på Fana Stadion

2020-01-25
tomRoger1

Trener Torstein Erichsen redgjorde for en kort og hektisk sesong som starter med Fristafetten 1.april, fortsetter med Askstafetten 1.mai og avsluttes med "indrefileten" Holmenkollstafetten 9. mai. I tillegg er det et par stafetter for yngre utøvere, bl.a. vår egen Gneiststafett for dem under 15 år. 

Når det gjelder Gneiststafetten som går på Fana Stadion ønsker vi at alle fra Gneist skal være med å delta.

Det ble enighet i gruppen å bruke de lokale stafettene til å stille best mulig forberedt til "kollen" der medalje er målsetningen for herrelaget som tok 4. plassen forrige sesong.

For kvinnene sin del jobbes det med come-back etter 5 års fravær, men fokuset her er å stille sterkt på de lokale stafetten for å se om interessen er til stede og vi har kapasitet til å stille et kollen-lag på 15 kvinner.

Bjarte Eikanger får hovedansvaret å koordinere herrelagene etter dialog med øvrige trenere for å kunne kartlegge alle utøverne sin formutviklig/skadeproblemer for gjeldene tidspunkt.

Torstein Erichsen i samarbeide med Heidi Benserud koordinerer kvinnelagene etter dialog med øvrige trenere.

Vi var enige om at stafetter er en fin måte å markedsføre IL Gneist på og vi vil prøve å vise oss fram fra en best mulig side under stafettene. Gneist rår over et vidt spekter av løpere fra langsprint til distanse og har i tillegg spesialister når etappene har litt stigning. 

Stafetter 2020
1. april Fristafetten
19. april NM-terreng stafett (2-manns sprint stafett)
21. april Vikingstafetten (Barn og ungdom)
1. mai Askstafetten
8. mai Holmenkollstafetten
13.mai Gneiststafetten (7-14 år)

Vi vil innen kort tid sette opp et påmeldingsskjema der alle som ønsker løpe stafett melder sin interesse. 

1P1A3387.JPG


1P1A3388.JPG


1P1A3392.JPG