Foredrag om kosthold og antidoping

Onsdag 18.3. og torsdag 2.4. inviterer vi trenere og utøvere til foredrag om kosthold og antidoping.

2020-02-26
Klubbkoordinator

Onsdag 18.03 og torsdag 02.04 (merk ulikt klokkeslett og sted) inviterer vi trenere og utøvere til foredrag om kosthold og antidoping.

Den første timen vil Pia Mørk Andreassen fra Olympiatoppen holde en presentasjon om kosthold med tema; prestasjonsernæring og spiseproblematikk. Her vil vi se nærmere på hvordan kosthold kan påvirke prestasjoner og vi vil gå inn på hva som er smart kosthold for idrettsutøvere. Vi vil også se på ulike utfordringer rundt mat og snakke om utfordringer når utøver ikke får i seg nok mat.

Den andre timen vil Jan De Lange fra Antidoping Norge ha et foredrag om regelverk rundt doping, dopingkontrollen, forebyggende arbeid, konsekvenser av doping og bruk av kosttilskudd.  Forebygging mot bruk av doping angår bredde og ungdoms idrett like mye som toppidrett. I forkant av foredraget vil vi oppfordre dere til å gjennomføre E-læringsprogrammet «Ren Utøver» her; https://renutover.no/. Ren Utøver gir deg en grunnleggende antidopingopplæring, det tar ca. 30 minutter å gjennomføre. Gjennom sju korte moduler som tar for seg ulike temaer vil du bli møtt med verdibaserte videoer, oppgaver og fakta som vil sikre at du er innom det viktigste innen antidoping.

Foredragene gir deg viktig kunnskaper som utøver, og kanskje svar på ting du har lurt på. Vi håper så mange som mulig tar seg tid til dette.

Det er gratis deltakelse for trenere og utøvere i Gneist, totalt vil begge foredragene vare omtrent en time.

Meld deg på via link;

Onsdag 18.03.20 kl. 18.00 i Gneist sitt klubbhus (Lønningsflaten 36):

https://www.gneist.no/event/425

Torsdag 02.04.20. kl. 19.00 i utleielokalet til Håvardstun Elektriske (Ytrebygdsveien 237):

https://www.gneist.no/event/426

 

Med Vennlig Hilsen

Regine Bertelsen

Klubbkoordinator@Gneist.no