Velkommen til Gneist Fotballakademi

IL Gneist Fotball viderefører suksessen fra i de siste årene med vårt eget fotballakademi den første uken av skoleferien, 22-26. juni 2020 på Liland Idrettspark. I år vil tilbudet gå til jenter og gutter født 2008-2004.

2020-05-15
Tina

Dagens korona situasjon:
Verden er snudd litt opp ned de siste månedene og dette har også gått utover hvordan vi per i dag kan trene og spille fotball. Det er fremdeles usikkert om vi må holde 1 meters avstand når kalenderen viser 22.juni, men vi vil uansett få gjennomført gode økter. Mer om praktisk gjennomførelse av akademiet lengre nede. Vi vil gjennomføre akademiet så lenge dagens restriksjoner ikke blir strengere enn de er i dag.

Instruktører:
Sportslig leder, Ingolf Stenevik og Gary Hogan, trener på A-lag Damer og Herrer vil styre store deler av akademiets økter. I tillegg har vi fått gjestetrenere fra toppfotballen i Hordaland og vil komme med mer informasjon så snart de siste detaljene er spikret fast.

Bespisning:
Alle deltakere må ta med egen mat og drikke hele uken.

Pris:
Akademiet koster 950,- per deltaker for en uke. Spillere vil få utlevert drikkeflaske. Akademiet har ingen søskenmoderasjon og avbestillingsgebyr er på 200,-.

Faglig innhold og gjennomføring:
Akademiet vil følge planen til landslagsskolen og jobbe mye med de offensive spilleprinsippene og fasene A1: kontroll og bearbeiding, A2: inn i prioriterte rom og A3: score mål.
I tillegg vil det være et fokus på basis trening og fysikk. Dagen vil bli delt opp i minimum 2 deler, en fysisk del og en fotball del.

landslagsskolen.jpg


Påmelding:
Påmelding til Gneist Fotballakademi skjer via vår hjemmeside og lenke finner dere her:
Gneist Fotballakademi juni 2020
NB: Vi ta forbehold om at det kan bli fulltegnet.

For spørsmål om Gneist Fotballakademi ta kontakt med:
Tina H. Knudsen:             fotballkoordinator@gneist.no
Ingolf Stenevik:                sport.fotball@gneist.no