Gneist Tine Fotballskole juni 2020

VELKOMMEN TIL TINE FOTBALLSKOLE JUNI 2020. Fotballskolen går av stabelen første uke av skoleferien 22. – 26. juni på Sandsli, Liland og Hjellestad. Dagene starter kl.09.00 og varer til kl. 14.00 hver dag. Tilbudet går til elever på 1 - 6. trinn.

2020-05-20
Tina

Nye retningslinjer:

Vi har i dag (20.05.2020) mottatt den glade nyhet om at fra og med 15.juni åpnes det for kontakt i fotballen opp til 20 år. Det betyr at vi igjen kan trene som vanlig, oppleve seier og tap og ikke minst juble, feire og kanskje klemme. Det er tidligere besluttet at vi flytter Tine Fotballskole til august 2020, men med denne nye informasjonen er vi kjempe glad for at vi nå kan ha Tine Fotballskole både i juni og i august sommeren 2020. Norges Fotball Forbund vil utarbeide en ny veileder for gjennomførelse av Tine Fotballskole. Vi vil gjennomføre skolen i henhold til veilederen.

Instruktører:
Administrasjonen i fotballgruppen sammen med dyktige instruktører fra vårt trenerkorps og spillere fra Gneist sine senior og ungdomslag er klare for å skape en fantastisk fotballskole på Sandsli 1-5. klasse/Hjellestad 1-6. klasse/Liland 1-6. klasse.

Våre skoler/baner:
Sandsli 1-5. klasse/Hjellestad 1-6. klasse/Liland 1-6. klasse.

Mat:
Alle må ta med egen mat og drikke hver dag i årets Tine Fotballskole.

Pris:
Prisen pr. spiller er kr. 1100,-. Vi har som alltid en søskenmoderasjon. Denne er i år 200,- i moderasjon for 2 barn og 450,- for 3 barn.

Til dere som allerede er påmeldt fotballskole i august:
Fotballskolen i august vil gå som planlagt. Om noen ønsker å kun være med på en fotballskole i sommer og ønsker å flytte fra august til juni så kan dere gjøre følgende:

Send mail til fotballkoordinator@gneist.no med fult navn på barn som er påmeldt, hvilken skole de er påmeldt (Sandsli/Liland/Hjellestad) og hvilken skole de ønsker å bli flyttet til. Dere vil da miste plassen for august og må melde dere på igjen om dere ønsker å delta senere.

Påmelding:
Påmelding til Gneist Tine Fotballskole gjøres via link:

Sandsli HER

Hjellestad HER

Liland HER

NB: Vi tar forbehold om at det kan bli fultegnet.

Betaling:
Betaling foregår med kort ved påmelding.

Vi håper på stor omslutning om årets Tine Fotballskole og gleder oss veldig til å se dere på feltet.

Kontaktinfo:
Har du spørsmål om Tine Fotballskole kan du ta kontakt med:

Tina H. Knudsen: fotballkoordinator@gneist.no
Ingolf Stenevik: sport.fotball@gneist.no

Varm hilsen fra IL Gneist Fotball.