Vi søker trenere til Gneist idrettsskole

Til vår idrettsskole for barn mellom 4 og 9 år trenger vi flere dyktige trenere fra høsten 2020

2020-06-29
Klubbkoordinator

I 2019 startet Gneist opp en idrettsskole for barn mellom 5 og 10 år. 

Idrettsskolen er fordelt på tre partier som har trening en gang per uke i gymsalen på Ytrebygda skole.

Den nye inndelingen vil bli slik: 

Mandager: 4-5 og 6-7

Torsdager: 8-9 år

 

Gjennom året rulerer treningene mellom seks ulike idretter; Fotball, friidrett, håndball, orientering, volleyball og klatring. 

Per parti har det vært to faste trenere som er med på hver trening gjennom sesongen. Disse trenernes hovedoppgave er å bidra til å skape trygghet, aktivitet og å tilrettelegge. De behøver ikke å ha erfaring med alle de seks idrettene. I tillegg har det under hver trening vært med en trener fra idretten som skal trenes. F. eks når det skal være fotball så er det de to faste trenerne + en fotballtrener som leder gruppen. Trenerne fra idrettene har ansvar for å planlegge og lede aktiviteten. 

Etter sommeren trenger vi flere trenere til idrettsskolen. Neste sesong av idrettsskolen vil gå fra starten av oktober til mai 2021. Etter planen vil partiene trene mandager kl. 17.00-18.00 og 18.00-19.00 det tredje partiet torsdager kl. 16.00-17.00.

Vi trenger både faste trenere til å være med gjennom hele sesongen, samt trenere fra idrettene til å være med på omtrent 6-10 treninger fordelt gjennom sesongen. Det kan bli behov for trenere fra alle de seks idrettene; fotball, håndball, volleyball, klatring, friidrett og orientering. 

 

Ta gjerne kontakt dersom dette høres ut som noe for deg, og del gjerne inlegget om du kjenner noen det kan passe for. 

En enkel søknad med informasjon om alder, hvilken trenerrolle du søker, erfaring, kurs og eventuell utdanning sendes på mail til: klubbkoordinator@gneist.no

Søknadene vil bli gått gjennom fortløpende.