Seminar med Geir Bangstad 9. september

Vestland idrettskrets og Idrett Bergen Sør inviterer til et spennende og faglig nyttig seminar i Bjarghuset onsdag 9. september kl 18.00 - 20.00

2020-08-11
tomRoger1

Temaet for kvelden er hvordan håndtere «barn og unge med usynlige behov» i idretts/aktivitetssammenheng. Seminaret er ment å være kompetansehevende for idrettslagene og vil være nyttig for de som jobber, eller ønsker å jobbe med barn og ungdom i kroppsøving og idrett. Seminaret vil inneholde teori, tips, forslag og konkrete verktøy for å kunne tilrettelegge for og håndtere barn og ungdom med usynlig behov.

Geir Bangstad har lang erfaring i arbeid med målgruppen. Han har jobbet med barn og unge, både diagnostisert og ikke-diagnostisert, i Bergen og Oslo. Til daglig underviser Geir i tilrettelagt kroppsøving, vanlig kroppsøving og psykologi i videregående skole. Han har en bachelor i pedagogikk er diplomtrener og trener i basketball. I tillegg er han FECC-sertifisert (FIBA Europe Coaching Certificate).

Seminaret er åpent for alle medlemmer i idrettslagene tilknyttet Idrett Bergen Sør og følger første mann til mølla prinsippet (begrenset antall plasser). Vi vil åpne opp for eksterne dersom det blir ledige plasser.

Invitasjon til seminar med Geir Bangstad.pdf

Påmelding