Hoved-NM friidrett - "Utgjør en forskjell"

I dag lanserer NM 2020, i samarbeid med Norsk Friidrett, konseptet «Utgjør en forskjell».I den forbindelse ønsker vi å oppfordre alle medlemmer i IL Gneist på tvers avgrupper til å vise frem hvordan vi som klubb kan bidra med å nå minst ett av FNs bærekraftsmål.

2020-08-27
tomRoger1

Send inn ditt bidrar og du har også muligheten til å vinne flotte premier, blant annet en førstepremie på 5000 kroner.

I tillegg vil de arrangørklubbene av NM som har mer enn ti bidrag med i konkurransen være med i trekningen av en flott premie fra Norges Friidrettsforbund. 

Klikk her for info og link innsending av bidrag

Vårt mål og ønske er at dere kan vise frem ett eller flere tiltak i kampen mot en mer bærekraftig verden og med dette være med å inspirere andre.

Et bidrag kan for eksempel være alt fra at du går eller sykler til jobben, at du tar med en søppelpose for å plukke søppel når du skal på løpetur, at du handler for din gamle farmor eller at du engasjerer deg i like rettigheter.

Ingen bidrag er for store, ingen er for små. Det er det at vi alle gjør noe som er med å utgjøre en forskjell.

Tar du utfordringen?

Bli med på laget og «Utgjør en forskjell».

Lag en video om, eller ta et bilde av, tiltaket hvor dere forklarer hva dere gjør så er dere med på å utgjøre en forskjell og å inspirere andre. Dette laster du så opp via nettsiden og er dermed også med i konkurransen. 

Del gjerne utfordringen med dine lagkamerater og venner på sosiale medier eller spre den på andre måter.

Kanskje er det noen i vår klubb som har et vinnerbidrag? Sammen kan vi vinne på og utenfor banen