Fotballkoordinator, Tina, har gjennomført NFF's høyeste lederutdanning

Fotballeder kurs 4 er Norges Fotballforbunds høyeste lederutdanning. Kurset er tilpasset for personer med god leder -og/eller trenererfaring fra klubb, krets eller forbund, og som ønsker målrettet og praktisk lederkompetanse. Lederkurs 4 avdekker også hvordan ulikheter innad i styre, avdeling og trenerteam bør ses som en ressurs, og at egen væremåte vil ha stor betydning for å kunne utnytte dette i hverdagen.  

2020-11-13
Sportslig Leder

NFF Lederkurs 4 består hovedsaklig av korte plenumsforelesninger og illustrerende øvelser, individuelt og i grupper, og deltakerne blir gitt innsikt i og forståelse av egen væremåte i fotballhverdagen, kommunikasjon og påvirkningsstiler samt personlige lederforutsetninger. 21 ledere og trenere fra hele Norge var håndplukket etter en møysommelig søknadsprosess hvor Tina var en av de heldige som fikk være med. 

Tina kunne ikke skrytt mer av dette kurset som tok sted på Hoel Gård, like ved Mjøsas bredde. Stedet alene var verdt å besøke. 

Kurset utfordret meg både som menneske og som leder. Man får et dypere innblikk i egen lederstil på godt og vondt. Sjelden har jeg vært så mantalt og emosjonelt sliten. Målsetningen min var å kunne bedre forstå de mennesker rundt meg og ikke minst meg selv, hvorfor tar vi de beslutningene vi gjør, hva påvirker oss som individuelle mennesker. Jeg ville også lære meg selv bedre å kjenne slik at jeg kan ta dette med meg tilbake i Gneist for å bli en bedre resursperson for klubben vår. Det var intense og lange dager med strenge coronatiltak men hovmester Cato Haug ledet kurset på en meget god måte sammen med svært dyktige veiledere. Jeg vil på det sterkeste anbefale kurset til mine fotballvenner, både FLK4, men også FLK 1, 2 og 3. 

Gneist Fotball har et stort fokus på utdanning av våre trenere og ledere. Sportslig leder Ingolf Stenevik sier at han er veldig glad på Gneist og Tina sine vegne at hun nå har tatt dette kurset. Det er Viktig for oss som klubb og Tina som person og er med på å utvikle klubben videre i den retningen vi ønsker å gå. Selv om kanskje vi i administrasjonen vil få det litt vanskeligere nå som Tina skal begynne evaluere alt vi gjør, men det står vi i og tenker det er det beste for oss alle. Gratulerer med vel gjennomført kurs Tina :)