Funksjonærer/påmelding Sommerkarusellen

Medlemmer av Gneist Friidrett løper gratis i sommerkarusellen. Medlemmer som fyller 15 år i år eller eldre må alle delta på 1 dugnad.

2018-04-15
Tom Roger

Fana Stadion 4.6. - 18.6 - 2.7 - 6.8 - 20.8.Da er tiden inne for å melde seg til tjeneste som funksjonær under årets Sommerkarusell.

 

ny-sommerkarusell-logo-16-1-1024x230.jpg


 
 
 

 

Medlemmer av Gneist friidrett som fyller 15 år i år eller er eldre må stille opp på et av årets løp for å være med som funksjonær. Dere står fritt til å velge hvilke løpsdato som passer, men det er viktig at vi får en jevn fordeling på alle 5 løp.

I tillegg trenger vi løypevakter til Hansastafetten som går onsdag 9.mai, dette vil også være et av alternativene.

Det må beregnes 2 timer på dugnaden, 18.00 - 20.00. Oppgaver blir alt fra utdeling av startnumre, løypevakt, parkeringsvakt og utdeling drikke og premier

De som ikke krysser seg av innen 20.mai vil bli satt opp vilkårlig på et av arrangementene og må da selv sørge for å bytte vakt om det ikke skulle passe. Husk det er ferietid så vær nøye med avkryssingen.

Dette er en god inntektskilde for klubben og kommer medlemmene til gode i form av mindre egenandeler på de store stevnene.

 

Meld deg som funksjonær her

 

Her ser du hvem som er registrert
 

1P1A7946-1000.jpg

Medlemmer av Gneist friidrett + sponsorer løper gratis under årets HEAD Energy Sommerkarusell.

 

Det er KUN mulig å melde seg på hele karusellen og vær nøye med utfylling, alle felter må være fylt ut. Husk å ta godt vare på startnummeret som skal brukes under hele karusellen.

Meld deg på Sommerkarusellen her

 

Her kan du se hvem som er påmeldt