NECON Vinterkarusell 17 - 18 : Dugnad og deltagelse

Da er det bare en drøy måned igjen til første løp i årets NECON Vinterkarusell 6.november. Samtlige utøvere i Gneist satsingsgruppe 2018 er pålagt å stille opp på to av løpene som funksjonær. 

2017-09-25
Tom Roger

Necon-VK-15-16-logo-l%F8pere-1024x197.jpg

Medlemmer av Gneist friidrett rekrutt, 10-14 år, 15 år+ satsing og friske viljer løper gratis under sesongens NECON Vinterkarusell. Også ansatte hos hovedsponsorene NECON, Sport Norge, Ramirent, Peppes Pizza, REMA 1000, Thon Hotels og Bergensavisen deltar gratis.

Medlemmer av Gneist Trim for 25 % rabatt og melder seg på via EQ-timing med g-trim som rabattkode. Et godt forslag vil være at foreldre til rekrutter og yngre utøvere som ønsker løpe med sine håpefulle melder seg inn i Gneist Trim så får de rabatter på begge karusellene. Dette kan gjøres direkte via EQ-timing ved påmelding karusellen

Det er KUN mulig å melde seg på hele karusellen og vær nøye med utfylling, alle felter må være fylt ut. Husk å ta godt vare på startnummeret som skal brukes under hele karusellen.

Gjør oppmerksom på at deltagerne blir lastet opp i EQ-timing sitt system manuelt en gang i uken, så det kan ta litt tid før man kommer på startlisten.

 

Ønsker du løpe året Vinterkarusell meld deg på her

Og  her  kan du sjekke hvem som er påmeldt.Medlemmer av Gneist-friidrett  (gjelder ikke Gneist-Trim) må stille opp på to av årets løp for å være med som funksjonær. 

Dere står fritt til å velge hvilke løpdato som passer, men det er viktig at vi får en jevn fordeling på alle 8 løp.

Det må beregnes 2 timer på dugnaden i kjernetiden 17.00 - 20.00, alt etter hvilke oppgave som tildeles.

De som ikke krysser seg av innen 20.oktober vil bli satt opp vilkårlig på et av arrangementene og må da selv sørge for å bytte vakt om det ikke skulle passe.

Dette er en god inntektskilde for klubben og kommer medlemmene til gode i form av mindre egenandeler på de store stevnene. 

Registrer deg som funksjonær på Vinterkarusellen her

Og her  kan du se hvem som er registrert