Årets tur-orienterings sesong starter 25. mars.

IL Gneist har i perioden fra 25. mars til 14. oktober turorientering, "post-plukk" og turer, i fire forskjellige områder - Hjellestad(Milde), Skagemarken, Siljustøl og Kokstad.

2018-03-21
stunor

Turorientering passer for alle  og gir innføring i kartkunnskap  samt fine naturopplevelser.  Du kan gå turorientering akkurat når det passer deg.  Postene er tilgjengelig i perioden fra 25. mars til 14. oktober. 

I år kan du kjøpe enkeltturer og postplukk i tillegg til den tradisjonsrike "Tur-O konvolutten". Alle turene finner du på vår tur-side. Der er det også mulig å kjøpe enkelturene og skive de ut direkte om du har en skriver.

Turorienterings konvolutten inneholder "Post-plukk" kart for Hjellestad(Milde), Skagemarken og Siljustøl. Turorienterings konvolutten inneholder kart i god kvalitet, infoskriv, registreringskort og plastlommer.

Du kan kjøpe turorinenteringskonvolutten på følgende steder:

  • HÅVARDSTUN ELEKTRISKE I BLOMSTERDALEN
  • BERGEN TURLAG MARKEN I BERGEN SENTRUM
  • SPORT NORGE I LAGUNEPARKEN
  • EUROSPAR I BLOMSTERDALEN

I tilegg kan du også kjøpe kartene i konvolutten på vår nett-portal til samme som i konvolutten om du har en skriver. Prisen er 200 kr.

Foto orientering på Kokstad er GRATIS foto-orientering. Denne turen er familievennlig og tilrettelagt for barnevogn.

Postene er orange/hvite ”post-flagg” som er bundet til trær/busker osv. På postflagget står både postens nummer og kontrollkoden. Kontrollkoden er en bekreftelse på at dere har vært på posten, og den består av tre bokstaver/tall. Vi oppfordrer til å registrere postkodene via denne nettsiden.

Legg gjerne inn en anmeldelse for turene du har vært på - det gjør det lettere for andre å vite om turen er noe for dem og det er fin tilbakemelding til oss i Gneist. Du finner en link for anmeldelse øverst på hver tur.

Gull, sølv og brones merker utdeles til alle som har oppfylt kravene og som som ønsker merke tilsendt.

For mer info kontakt gneist.turo@gmail.com

Les mer på turorientering.no/ilgneist

God tur!