Velkommen til sirkeltrening i Sandslihallen

Hver uke har vi sirkeltrening i sandslihallen. Treningen er variert og morro med fokus på funksjonelltrening, både individuelt, i små grupper og 2 og 2. Treningen tilpasses menneskers ulike forutsetninger og kan derfor passe for alle.

2018-06-05
Klubbkoordinator

Vi har sirkeltrening i sandslihallen tirsdager kl 20.30 til 21.15. Treningen er preget av stor variasjon med vekt på funksjonell trening, både individuelt, 2 og 2 og i små grupper! Treningen tilpasses menneskers ulike forutsetninger, og er derfor både for dem som er godt trent og dem som er utrent. Treningen er for de over og de under 29 år som VET det er gøy med sirkeltrening, og for de som ønsker å prøve det ut for første gang. 

For tiden har treningsgruppen sommerferie, men deltakerne har likevel møtt opp til egentrening på eget initiativ. Det er blitt opprettet en facebook gruppe hvor deltakerne avtaler å møtes. Facebook gruppen heter "sirkeltrening med svette i il gneist", link; https://www.facebook.com/groups/204576596811236/. Dette er en gruppe alle kan bli medlem av og selv invitere andre de ønsker å ha med. 

Vi starter opp med organisert trening igjen i uke 36. Videre informasjon om oppstart og påmelding kommer. 

 

Det er bare å komme å prøve ut treningen før man bestemmer deg for å starte fast!

Vell møtt!

Gruppens trener; Even Haganes, kan kontaktes på 451 40 071 eller even89@live.com