Dana Cup 2018 - Jentelagene

For mange er sommerens eventyr i full gang i Hjørring og Gneist administrasjonen følger med på alle våre 14 lag som er med i år.

2018-07-25
Tina

Gneist reiser ned med 5 jentelag og 9 guttelag til årets Dana Cup.

Alle lagene bor sentralt, hvor jentene bor i hall og guttene bor sammen på en skole. Gutter 16 og Gutter 12 bor også sentralt men ikke på samme skole som de andre. Sportslig Leder, Ingolf Stenevik er på plass i Hjørring og kommer med følgende tilbakemeldinger onsdag; selv om mange av banene er noe tørr og hard har Gneist lagene en fantastisk turnering. Mange flotte og ivrige foreldre og supportere langs sidelinjene, røde pølser, nydelig vær, selv om det kan være litt varmt når man spiller kamp og ikke minst en fotballglede blant spillere og trenerteam som er helt fantastisk.  

Lagene:

Jenter 17 med Arild Stokke i spissen tapte sin første kamp mot Gimletroll IK 0-2, mens de vant 2-0 over Kållered SK i andre kamp. Siste kamp mot de meksikanske Club Reforma endte 1-0 som betyr at de ender på en 2.plass i gruppen og går videre til A-sluttspillet hvor de møter Smedby AIS i 1/8 dels finale. Laget består av de fleste jentene fra et av våre Jenter 17 lag som vi har påmeldt i serien hjemme i Bergen med noen av jentene som til vanlig spiller på A-lag Damer for Gneist.

Gjermund Heimark styrer skuten hos J15 -1 som består av jentene som spiller på Jenter 15 i serien til vanlig. De spilte mot Rot Weiss Niebüll fra Tyskland i første kamp hvor de tapte 2-0 og i andre kamp ble det dessverre også tap mot Gimletroll IK. Siste kamp mot Holmen IF endte med 3-0 seier til Holmen som betyr at Jenter 15 -1 er videre til B-sluttspillet og første motstander er Sandnes Ulf.

Stig Lian er sjefen hos Jenter 15 -2 som består det meste av jentene som spiller Jenter 17 lagene til Gneist til vanlig. Stig sine jenter spilte første kamp mot de svenske Gefle IF FF og vant 2-0. Jentene tok med seg dette til andre kamp og slo Grane Arendal FB 4-0. Jentene viste god fotball og alle så våkne og flotte ut da kampen ble sendt Live på BT.no onsdagsmorgen. Siste kamp mot Korsvoll IL endte med seier 5-1 og det betyr at J15 – 2 er videre til A-sluttspillet hvor de møter Lillehammer FB i 1/16 dels finale.

Jenter 14 lagene våre stiller mannsterk (kvinnesterkt?) i årets Dana Cup og har 2 lag påmeldte. J14-1 har Are Sangholt og Gabriel Criales hovedansvar for, mens J14 – 2 er det Frode Helgesen og Jard Berg som har kontroll over. Jentene er en utrolig flott og sammen kjørt gjeng og har et stort trenerteam rundt seg både i cupen og til vanlig. J14 -1 spilte uavgjort mot Richmond Park fra England mens de tapte 0-1 mot Gimletroll IK i siste sekund på andre kamp. Siste kamp mot Amasone FB endte med uavgjort og tar J14 – 1 videre til B-sluttspillet hvor de møter Askøy SK i 1/16 dels finale. J14 – 2 møtte Stuvsta IF fra Sverige, hvor svenskene ble litt for god og kampen endte med 4-0 tap. Andre kampen mot Imås IL ble dessverre også tap, 0-1. Siste kamp i gruppespillet mot Øvrevoll Hosle IL ender med tap. Dette betyr at J14-2 går videre til B-sluttspillet og de møter Djerv i 1/16 dels finale.

Vi ønsker alle lag en flott turnering videre og vi gleder oss til å følge dere. For flere bilder og oppdateringer fra kampene kan dere se på vår egen Facebook side for cuper i sommer, «Gneist Sommercup 2018».

Lykke til alle Gneist lag!