Dana Cup 2018 - Guttelagene

For mange er sommerens eventyr i full gang i Hjørring og Gneist administrasjonen følger med på alle våre 14 lag som er med i år.

2018-07-25
Tina

Gneist reiser ned med 5 jentelag og 9 guttelag til årets Dana Cup.

Alle lagene bor sentralt, hvor jentene bor i hall og guttene bor sammen på en skole. Gutter 16 og Gutter 12 bor også sentralt men ikke på samme skole som de andre. Sportslig Leder, Ingolf Stenevik er på plass i Hjørring og kommer med følgende tilbakemeldinger onsdag; selv om mange av banene er noe tørr og hard har Gneist lagene en fantastisk turnering. Mange flotte og ivrige foreldre og supportere langs sidelinjene, røde pølser, nydelig vær, selv om det kan være litt varmt når man spiller kamp og ikke minst en fotballglede blant spillere og trenerteam som er helt fantastisk.  

Gutter 17 er det Jostein Aga og Kristian Andersen som har ansvar for og så langt har de gjort en strålende jobb, hvor de vant første kamp mot Storm BK 2-1 og med samme resultat mot Olfen 1927 fra Tyskland gikk de positive inn mot siste kamp i gruppespillet mot meksikanerne Intercups C.A. Denne kampen endte med uavgjort som betyr at Gutter 17 går videre til A-sluttspillet hvor de møter Aabybro Fotball Forening i 1/16 dels finale.

Gutter 16 har med seg Sebastian Pettersen, Per Inge Larsen og Agnethe Larsen i trenerteamet og de møtte amerikanerne fra SURF hvor de tapte 2-1. I andre kamp var det Imsås som stod på andre banehalvdel og etter en stang ut kamp for Gneist endte den med 3-2 til Imsås. Siste kamp møtte de Illeren IF hvor det endte med seier 3-0 som tar G16 gutta videre til A-sluttspillet. Der møter de Ørn Horten i en 1/32 finale.

Gutter 15 har med seg 2 lag til årets Dana Cup, hvor Jens Harald Garden og Ørjan Lunde står for G15 1. Endre Førde og Tore Rossi Raudeberg styrer skuten hos G15 2. G15 1 vant deres første kamp mot tyske Heeslinger SC 0-1 og spilte uavgjort 1-1 mot Øyestad FB i andre kamp. Den siste kampen mot Øvrevoll Hosle IL var det Gneist som gikk av med seieren som betyr at G15 1 gikk videre til A-sluttspillet og møter Egersunds IK i en 1/32 dels finale. G15 2 fikk tøff motstand i Hürth-Stotzheim BC fra Tyskland og Odds BK i første og andre kamp, hvor de tapte henholdsvis 5-0 og 0-9. Siste kamp mot Årvoll ble dessverre et tap, men G15 2 er med videre i B-sluttspillet hvor de møter Instranda.

Gutter 14 har en helt fantastisk gjeng med seg, med hele 3 lag påmeldte til årets største eventyr. Med så mange spillere og kamper som skal spilles er de avhengige av et flott trenerteam og det består av Frode Lohne Sæle i spissen med Ole Christian Birkeland, Rene Landsvik, Simon Myhre Johansen, Atle Lundgren Hansen, Lennart Solvi, Kjell Rune Melingen, Bjørn Solberg og Kristin Myhre. G14 -1 tapte første kamp mot polske Luks Szkolka, og andre kamp mot Kvinesdal IL ble dessverre tap mens tredje kampen mot Fet IL endte med uavgjort som gjør at G14 -1 går videre til B-sluttspillet og møter Skotfoss FB i en 1/32 dels finale. G14 -2 møtte også polsk lag i første kamp og de tapte 4-1 mot PSP Wlin. Andre kamp mot Mandalskameratene FK endte med uavgjort og siste kampen mot Fjellhamar FK endte med et tap som gjør at G14 -2 går videre til B-sluttspillet hvor de møter Tårs-Ugilt IF i en 1/64 dels finale. G14 -3 møtte også polsk lag, Szkola Futbolu, i første kamp hvor de tapte og andre kampen mot Randesund IL endte også dessverre i tap. Siste kampen mot Gjelleråsen IF endte med seier til motstanderne og G14 -3 er da også videre til B-sluttspillet hvor Volda TI FB står på andre bane halvdel i en 1/32 dels finale.

Gutter 12 har med seg 2 lag til Dana Cup i år. Fredrik Stenevik og Thomas Berge styrer Gutter 12 -Hjellestad mens Morten Bakken og Børge Haugsdal har med seg Gutter 12 -Flamme. Gutter 12 – Hjellestad som går under navnet G12 -2 under cupen slo til med 10-1 seier i første kamp mot Ullensaker-Kisa FB, mens de fikk større motstand hos polske MSPMS Pilkarskie Nadzieje og tapte 4-0. Takk være en seier mot Future Star FC går de videre til A-sluttspillet i morgen hvor de møter Rdush Rovesnik fra Ukraina i en 1/32 dels finale. Gutter 12 -Flamme (G12 -1) vant sin første kamp og tapte den andre. Da de gikk inn i 3 og siste kamp stod alle lagene med 3 poeng hver og det var et veldig spennende gruppespill. I siste kamp møtte G12 -1 Athletico Club Beirut og kampen endte med at Gneist tapte og gikk derfor videre til B-sluttspillet (Uvist hvem de møter når dette ble skrevet).  

Vi ønsker alle lag en flott turnering videre og vi gleder oss til å følge dere. For flere bilder og oppdateringer fra kampene kan dere se på vår egen Facebook side for cuper i sommer, «Gneist Sommercup 2018».

Lykke til alle Gneist lag!