Håndball: Ivrigøkt 2019

Gneist Håndball inviterer alle jenter og gutter født 2005 – 2006 til Ivrigøkt med Ivica Rimanic, onsdager fra klokken 15:30 – 16:30.

2019-01-09
Klubbkoordinator

Alle håndballspillere født 2005 – 2006 inviteres til
«Ivrigøkt med Ivica Rimanic»

 

Dato:

Onsdag 16.januar til onsdag 10.april, untatt vinterferien.      

 

Sted:

Sandslihallen 1  -  Onsdager 15:30 – 16:30

 

Program:

Øktene passer for spillere som er ivrige og ønsker noe mer i treningshverdagen.

Det er en forutsetning at deltagerne er dedikerte og ønsker å bidra til at øktene gir fremgang i egen sportslig utvikling. Utøver må ville trene – ikke ønske å bli trent. Ivica vil fokusere på grunnleggende ferdigheter før en utvider nivået med fokus på finter, skuddteknikk og individuell forsvarferdighet.

 

Instruktører:

Ivica Rimanic vil være Hovedinstruktør. Han er en av de dyktigste trenerkapasitetene som finnes med en imponerende karriere innen håndball, både internasjonalt og nasjonalt. Han har vært trener for bl.a. Byåsen, Stavanger, Hypo og Nordstrand, landslagstrener for Østerrike, Norge, Kuwait, Japan og Slovenia, med mange mesterskap og titler. Ivica er veldig dyktig i sin omgang med spillerne og justerer sine metoder fint i forhold til deltagernes alder og ferdighetsnivå.

 

Påmelding:

klikk på link: https://www.gneist.no/event/236

 

 

Gneist forbeholder seg retten til å kvotere inn gutter. Deltagere som fikk plass på høsten 2018 vil ikke få lov til å søke før tirsdag 15.januar klokken 10:00 slik at de som ikke fikk plass på høsten vil få prioritet.

 

NB! Målvakter skal ikke søke om plass, disse plassene er gratis og tildeles direkte av SU

 

Pris:

Ivrigøkten med Ivica                                   kr. 960,-

 

Spørsmål/henvendelser:

Spørsmål kan rettes til Torbjørn Lussand, su.gneisthandball@gmail.com – 97044459