Årsmøte

IL Gneist sitt årsmøte ble avholdt torsdag 21.03.

Vi ønsker Thomas Henschien hjertelig velkommen som ny styreleder for klubben.

2019-03-22
Klubbkoordinator

IL Gneist avholdt sitt årsmøte torsdag 21.03 på klubbhuset på Liland. Thomas Henschien ble valgt til ny Styreleder for klubben. Vi ønsker Henschien hjertelig velkommen og ser fram til samarbeidet fremover.

I år som tidligere år ble det delt ut utmerkelser til personer og lag som har gjort seg særlig positiv bemerket i løpet av 2018. Gneist damer Elite ble kåret til beste lag i håndball. Dette laget fikk i 2018 plass i 1. divisjon, da med en snittalder på 17,5 år- klart yngst i divisjonen. Gutter 17 som vant Danacup for andre året på rad ble kåret til beste lag fotball. I tillegg til å være gode spillere og et godt lag representerer de klubben på en utmerket måte både på og utenfor banen.

Emma Johannesen Haugstvedt kåret til beste junior. Hunble i sesongen 2017/2018 toppscorer i 2. div avdeling 4 og har i sesongen 2018/2019 fortsatt på samme måte i 1. divisjon. Prisen som beste utøver ble tildelt friidrettsutøver Amund Høye Sjursen. Sjursen tok blant annet gull og sølv i NM innendørs 2019 (60m + lengde) med resultater som gjorde at han kvalifiserte seg til EM innendørs i nevnte øvelser + Nordenlandskampen.

Årets Ildsjel ble tildelt håndballgruppens leder Olav Skjervheim. I tillegg til sitt arbeid for håndballgruppen og hovedstyret har Skjervheim lagt inn mye frivillig arbeid med IL Gneist sin overgang til nytt regnskapssystem og klubbens arbeid med økonomi.

Vi vil takke alle frivillige som bidrar for IL Gneist, samt alle som deltok på årsmøtet. Vi ser frem til et nytt år med nye styrer, flere gode resultater og mye glede.

 

 

Styreleder%20Thomas%20Henschien.JPG

Styreleder i IL Gneist, Thomas Henschien

damer%20elite.jpg

Beste lag i håndball, Gneist damer elite

G17.jpg

Beste lag i fotball, Gutter 17

amund%20og%20ole.JPG

Tidligere styreleder Ole Hope overrekker pris til beste utøver, Amund Høie Sjursen

olav.jpg

Årets ildsjel, Olav Skjervheim