FOTBALLAKADEMI I SOMMERFERIEN

IL Gneist Fotball viderefører suksessen fra i fjor med vårt eget fotballakademi den første uken av skoleferien, 24.-28. juni på Liland Idrettspark.

2019-04-10
Webmaster

Dagene starter kl.10.00 og varer til kl.15.00 og gjennomføres parallelt med vår Tine Fotballskole.  I år går tilbudet om akademi til jenter og gutter født 2003-2006.

Instruktører:
Vi stiller våre fremste trenere til disposisjon til akademiet. Sebastian Pettersen vil lede dette sammen med Gary Hogan og sportslig leder. I tillegg vil deltagerne få besøk av gjestetrenere og gjestespillere utenfor klubben. Vi kommer tilbake med hvem dette blir når det er klart.

Pris:
Akademiet koster 1200,- for en uke. Inkludert i deltageravgiften ligger akademiets egen t-skjorte, Tine-produkt daglig, saft og pizza på avslutningsdagen.
Akademiet har ingen søskenmoderasjon.

Faglig innhold og gjennomføring:
Akademiet vil følge landslagskolen og jobbe med de offensive spilleprinsippene og fasene A1- kontroll og bearbeiding, A2- inn i prioriterte rom og A3 score mål.
Hver økt vil bli gjennomført med en nøye planlagt økt plan basert på tema fra NFF sin landslagskole med skolerte trenere.

Mat:
Spillerne tar selv med matpakke og vannflaske. Man får et Tine-produkt og saft hver dag i tillegg til pizza på fredagen.

Påmelding:
Påmelding til Gneist Akademiet gjøres på nett med direkte online betaling her.

NB: Vi tar forbehold om at det kan bli fulltegnet.    

 

For spørsmål om Gneist Akademiet ta kontakt med: 

Ingolf Stenevik: sport.fotball@gneist.no

 

 

ilglogo.jpg  landslagsskolen.jpg