Turn: Juleshow 2019

Endelig er tiden kommet for årets JULESHOW for Gneist Turn! 

I år samler vi HELE Turngruppen, alle partier, alle aldre til ET STORT og fortryllende show,- alle sammen sammen :)

30. november 2019 i Sandslihallen. Showstart 12:30!

2019-11-13
Webmaster

Dato: 30. november 2019
Sted: Sandslihallen
Oppmøte Gymnaster: kl. 10:00
Showstart: 12:30 (til ca 13.40)

For at dette skal gå til, kreves en stor dugnadsinnsats fra foreldregruppen, et stort engasjement fra trenerne og arrangementskomiteen, i tillegg til god tålmodighet og vennlighet blant vårt kjære publikum! Ser du en som trenger en stol mer enn du gjør, reis deg opp med et smil, og gi bort din :)

Parkeringssituasjonen rundt Sandslihallen er marginal. Har du mulighet til å benytte deg av bybanen eller bussen, vil dette være et klokt valg denne lørdagen! 

Kort info:
Gymnaster vil bli møtt av kjente trenere når de ankommer hallen. Følg din gymnast til anvist garderobe, og overlever til trener! Det er fint om de yngste har spist en god frokost og vært på toalettet før du leverer dem fra deg. Vi gjennomfører en generalprøve mellom kl. 10.30-12.00. I dette tidsrommet vil vi være i HALL 1 og foreldre skal ikke delta eller følge inn dersom det ikke er strengt nødvendig. Mellom generalprøve og show kan det være lurt at gymnastene har en liten matpakke/drikkeflaske med seg i sekken i garderoben slik at de kan «fylle på litt» før showstart.

I dette tidsrommet vil vi åpne HALL 2 med Julemarked og Åpen Hall konsept for foreldre og søsken. Her kan dere leke/turne og ta turen gjennom flotte våre salgsboder, samt besøke vårt kioskområde der fristende varm- og kaldretter vil kunne kjøpes :)

NB! 'Åpen hall' er under foreldreoppsyn og helt på eget ansvar (kun for søsken/gjester samt gymlek foreldre og barn-partier).  Øvrige gymnaster skal IKKE oppholde seg her. 


For at køen skal flyte best mulig, vil vi forhåndsselge billetter og åpne en «Fast Line».  Her kan du enkelt fremvise din Vipps kvittering, få din billett og gå direkte inn. 

Vanlig billetter vil også kunne kjøpes kontant og Vipps ved inngang.

Billetter selges fra 29.11.19 kl. 12.00

122417 (Gneist Turn) Gå til «Juleshow» og Billett


Inngang:

Juleshow Voksen: 100 kr
Juleshow Barn (4-10 år): 80 kr

(Gymnaster gratis)

Ta med deg ditt største JULESMIL og vær vår turngjest denne lørdagen i Sandslihallen! 

Vi gleder oss til å ta dere ALLE varmt imot :)

  bekledningsplan.png