Turngruppen begynner så smått og åpne opp

Informasjonsskriv fra styret i Turngruppen 11. mai - konkurransepartier/satsningspartier åpner opp

2020-05-11
Webmaster

Kjære gymnaster og foresatte

Først og fremst,- Takk for tålmodigheten. Takk for forståelse for sene og kanskje manglende svar på spørsmål, og takk for kreativiteten og bidrag dere har delt med oss mens hallen har vært stengt!
Det har vært utrolig kjekt for oss alle å se at dere har holdt motivasjonen oppe, selv om livet ble snudd litt på hodet.

Til stor glede for idrettsnorge, ble det nylig gitt muligheter til igjen å samles til trening under gitte retningslinjer.

I et informasjonsmøte fra Bergen Kommune vedr. prosessen rundt gjenåpning av idrettsanleggene i Bergen kom det frem følgende;

Flere idrettsanlegg vil fremdeles være avsatt til beredskapshaller (feberstuer) som skal tas i bruk dersom viruset etter gjenåpningen igjen blomstrer opp.

Det er i første omgang bestemt at Sandslihallen i kommende uke vil brukes i forbindelse med gjenåpningen av Skranevatnet skole, og vil derfor ikke være tilgjengelig for idrett.

Ukene etter vil ting bli vurdert på ny og alle gruppene/lagene som har treningstid i hallen, vil måtte søke om nye tider. Skolen vil da muligens klare seg med en hall, slik at det kan drives idrett i den andre.

Dette, sammen med utsendte «Koronavettregler» fra Norges Gymnastikk og turnforbund, og NIFS anbefaling til utøvelse av idrettsaktivitet, legger en del begrensninger på hvor mye av turnaktiviteten som kan driftes på dette tidspunkt. (se vedlagt linker).

https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/NIFs-anbefaling-til-utovelse-av-idrettsaktivitet/

https://gymogturn.no/2020/04/23/koronainformasjon-samleside-ngtf/

Turngruppens økonomi må i tillegg reises, og vi har fremdels mengden av våre trenere og ansatte permitterte.

Vi har derfor kommet frem til å i første omgang tilby konkurransepartier/satsningspartier "utetrening", i tillegg til en lovnad om å søke alternativ treningstid innendørs når hallen igjen åpner for dette.
All annen breddeaktivitet i turngruppen vil dessverre være avviklet til frem til høsten eller til annen beskjed blir formidlet.

Vi gleder oss stort til å hilse alle partier varmt velkommen igjen, men vi tenker på dette tidspunkt at vi gjør lurest i å gjøre dette rolig og kontrollert.

Ta vare på hverandre, og fortsett å turne og trene hjemme

Kalender

Februar
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket