Våroppvisning 2017

På lørdag inviterte turngruppen i Gneist til våroppvisning i Sandslihallen!
Til sammen 400 Gymnaster i alle aldre, på tvers av skoler og haller hadde satt sammen et stort turnshow der alle fikk vise deler av det de har øvet på gjennom vårsesongen. 

2017-04-27
Miriam Danielsen

IMG_4835.JPG

Visjonen bak showet, var å formidle idrettsgleden, mestringsfølelsen og samholdet turngruppen står for; Et sted der alle er inkludert, alle bidrar, og alle er like viktige brikker av et stort aktivt felleskap.
Vi ønsket å invitere foreldre, søsken og besteforeldre med på en reise gjennom turnverden, der mangfoldet, bredden og ikke minst turngleden skaper den gode atmosfæren vi selv syntes at vi har og er så stolt av.  

For å få dette til, krevdes et godt samarbeid mellom gymnaster, instruktører, foreldre, oppvisningskomite, og ikke minst turnstyret.
Vi føler oss privilegert som har så mange flotte og engasjerte mennesker i alle ledd, og vi ønsker å rette en stor takk til alle som bidro!


Kort resymé:

Miniturnere på 2 og 3 år fra Hjellestad, Liland og Aurdalslia skoler, startet showet på sjarmerende vis. Med store smil og inderlig stolthet, vinket de til de mange hundre fremmøtte publikummerne, mens de viste kunster som hodestående, flyvning og fallskjermlek. Mange stolte foreldre og besteforeldre vinket stolt og noe rørt tilbake!

IMG_4858.JPGIMG_4856.JPG

Bildet: (Gymlek Foreldre og barn, Hjellestad)

 

Videre overtok Gymlek 5-6 år og Idrettens Grunnstige gulvet, og gav oss et glimt av hvorfor de med hevet hode kan kalles for fremtidens turnspirer! Vi er mektig imponert, og det gleder å se hvor stolt de er av egne prestasjoner!
Jazzdanserne gav oss en reise igjennom «Livets sirkel» med et nydelig Disney inspirert nummer og mye vakker dans! De flotte kostymene ble også lagt godt merke til! Vi ønsker all lykke til i forestående konkurranse!
Turnskolen, troppsturn, rekrutt- og juniorgruppen imponerte stort med fortryllende tumbling elementer, og multiple saltoer på trampetten! Dette til stor inspirasjon for de yngre gymnastene som fulgte showet med store øyne! «WOW»,- var en gjentagende kommentar når dere utførte programmene deres!
RG-jentenes estetiske bevegelser og vakre drakter krydret showet med det lille ekstra som virkelig viste hvor vakker turnsporten egentlig er. Det er tydelig at disse jentene jobber målrettet og hardt!Etter mange inntrykk, og flotte prestasjoner, ble showet avsluttet med et felles oppvisningsnummer. Gymnastene entret gulvet etter tur med sine individuelle elementer, og det ble tilslutt dannet en stor vakker pyramide av gymnaster i alle aldre.  Magisk! Bare magisk!

 

En flott avslutning på en aktiv og innholdsrik sesong i Gneist Turn!

IMG_4854.JPG

Bildet: (Deler av Pyramiden fra Show 1)

FullSizeRender.jpg

Bildet: (Gymlek 5-6 Aurdalslia skole) 

IMG_4884.png

Bildet: (Turnskolen)

Kalender

Januar
MTOTFLS
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket