turnkoordinator 2020-12-07 14:20:08

Innmelding i turngruppen Gneist

Informasjon om våre partier finner du i menyen over. Tilbudene er delt inn i Barn og ungdom, Voksen og Konkurranse.

 

Påmelding

Fra og med den 15. desember 2020 kan du melde deg på et av våre treningstilbud for 2021 på denne siden.

Bekreftelsen som dukker opp på skjermen etter fullført påmelding er eneste bekreftelse du får om påmeldingen - ta gjerne et skjermbilde. Du vil også få en bekreftelse for betaling sendt på epost (obs! sjekk søppelpost)

 

Økonomi

For at Turngruppen skal ha et tilbud med den kvaliteten vi ønsker har Turnstyret gjennomført følgende tiltak:

 * Etablert et lønnssystem som har rettferdige tillegg for erfaring og formell kompetanse.

* Økt nivået på investering i nytt utstyr som tilfredsstiller behovene til Turngruppen og som skal oppfylle de krav til kvalitet og sikkerhet som nivået til dagens gymnaster stiller.

      * Økt midler satt av til kursing for å sikre høy kompetanse hos alle våre trenere og dommere.

 

Merk at utgifter som kommer i tillegg til treningsavgiften er følgende:
Hovedlagskontigent - Kr 500 under 17år/Kr 650 over 17 år. Sendes ut i starten av året. 
Kalender – kr 100. Betales ved påmelding.
Loddbok – kr 500 for 50 lodd. Sendes ut i februar.
Enjoy – kr 350. Sendes ut i oktober/november.

NB: Dersom du har utfordringer med å betale treningsavgift ta gjerne kontakt med Turnkoordinator slik at vi kan finne løsninger på dette sammen. (gneist.turn@gneist.no)

 

Foreldrebidrag

I tillegg til treningsavgift er vi avhengig av andre bidrag fra foreldre for å kunne opprettholde turngruppens tilbud.

  • Økonomisk støtte får vi gjennom diverse tilskuddsordninger som vi søker på. Vi oppfordrer foreldre som ønsker å bidra med ideer og initiativ for å sikre økonomisk støtte om å ta kontakt.
  • Dugnad er helt essensielt for at vi skal kunne gjennomføre arrangementer som gir oss sårt tiltrengte inntekter, f.eks. jule- og vårshow og Gymfest i Vest. Et godt turntilbud til ditt barn er direkte avhengig av din dugnadsinnsats. Vi gjør oppmerksom på at dugnadsarbeid for våre medlemmer er forventet og ikke frivillig. Dersom du er satt opp på dugnadsvakt du ikke selv kan dekke er det ditt ansvar å finne en egnet stedfortreder for vakten.

I 2021 skal vi (forhåpentligvis) arrangere vår- og juleshow i tillegg til Gymfest i vest. Dette er store arrangement som krever dugnadsinnsats både i forkant og under arrangementet. Ut over dette håper vi å kunne avholde mindre arrangement som aktivitetsdager og konkurranser der vi også vil trenge dugnadshjelp. (Dugnader tildeles foreldre på partier fra 5-15 år, samt konkurransegymnaster)

Utover dette har turngruppen loddsalg og «Enjoy» som faste dugnader hvert år. Disse dugnadene gir oss inntekt som vi ellers må kreve inn gjennom treningsavgift. Vi velger å holde på disse dugnadene da det gir dere valgmuligheten å betale denne delen selv eller selge produktet til andre og på den måten ikke bruke pengene fra egen lomme.

 

Oversikt over partier åpne for påmelding til 2021 (tilgjengelig fra 15. desember 2020):

Påmelding via Spond

Kalender

Mars
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234