Stolpejakten Bergen sør er et unikt samarbeid mellom idrettslagene Kalandseid IL, Fana IL, Gneist IL, Bjarg IL og Smørås IL

Etter et fantastisk Stolpeår i 2021 gleder  vi oss til å se mange ivrige stolpejegere på jakt etter stolper i våre varierte turområder fra Bl.a. Fanafjellet, Hordnesskogen, Slåtthaug, Paradis, Smøråsfjellet, Orretua og langs Kalandseid IL's 60 år's jubileumsti på Bontveit som har fått navnet Dyrdalsrunden. Turen som er en rundtur har 10 sorte stolper med plasseringer på bl.a. på Hausdalshorga og på Bergens Svar på Besseggen.

Viktig Melding! Stolpene langs Dyrdalsrunden slippes ikke før 30 April Pga. for mye snø i fjellet og ferdiggjøring av tursti som utføres på dugnad.

Totalt har idrettslagene over 16000 medlemmer og har bl.a tilbud innen orientering, fotball, håndball, turn, Innebandy og friidrett. Vi er lokalisert i Bergen Sør og i tillegg til idrett satser vi på ulike folkehelsetiltak.

I tillegg til idrett tilbyr noen av idrettslagene seniortrening, Evig Aktiv i samarbeid med Bergen Idrett Sør

Totalt har vi 250 stolper fordelt mellom vår 5 idrettslag.

Brosjyrer for stolpejakten finner dere hos samarbeidsbutikker til Bjarg IL, Gneist IL, Fana IL,Smørås IL og i app. Stolpejakten Bergen Sør.

Generell informasjon om Stolpejakten finner dere på www.stolpejakten.no

Brukerstøtte med bl. ofte stilte spørsmål, finner du her: https://stolpejakten.no/hjelp

Husk! Registrering av stolper gir lodd i trekning av fine premier ved sesongslutt.

Vi ønsker alle mange flotte turer på Stolpejakt i Bergen sør 2022

GOD TUR!

Besøk oss gjerne på:

Facebook: Stolpejakten Bergen Sør

Instagram: #Stolpejakten Bergen Sør

Ps! Stolpejakten er gratis for alle deltakere,men ikke gratis å arrangere. Ønsker du å støtte arbeidet vårt med en pengegave så takker vi for alle bidrag. VIPPS 660752.