Il Gneist har i år gleden av å tilby en julekalender for alle som ønsker å utforske de flotte turmulighetene i bydelen vår.

Hver dag i hele adventstiden åpnes en ny luke med en ny post som kan besøkes. Postene blir å finne på ZippyGO eller i appen "ZippyGO" som kan lastes ned i din appbutikk. Velg "Gneist Julekalender 2021" i listen over arrangører.

For å delta i julekalenderen trenger du en smarttelefon som kan registrere posisjonen din. Det er mulig å printe ut kartene dersom du ønsker dem i papirformat, men du må benytte mobilen for å åpne luken når du er på postens plassering.

En ny post blir tilgjengelig hver dag! Dagens luke finner du som en rød vott med dagens nummer på. Poster du har åpnet er grønne votter.

Alle som åpner dagens luke er med i trekningen av dagens premie.

Du kan åpne "passerte" luker i ettertid også. Hver luke man åpner gir et lodd i hovedtrekningen som skjer 1. januar og er et gavekort på 1000 kr. som kan brukes hos Sport Norge i Laguneparken. Det betyr at du kan også besøke postene i f.eks. romjulen.

I tilegg er det en rekke ekstraluker med pepperkaker som du kan åpne når du vil. Disse gir ekstra lodd i hovedtrekningen 1. januar.

Deltagelse i julekalenderen er helt gratis og åpen både for medlemmer og andre.

 

God jul fra Orienteringsgruppen i IL Gneist!